BRUTALE

h

BLI FÖRETAGSKUND OCH FÅ BESTÄLLNINGEN FAKTURERAD

Vi har lång erfarenhet av att hantera matleveranser till företag i Helsingborg, där vi erbjuder matiga & super-smarriga sallader, hemlagade pastarätter och fullkomligt magiska pizzor till diverse lunchmöten, kvällsmöten, after-work och evenemang. 

All mat lagas från grunden, med råvaror vi genuint är stolta över. Vi arbetar mycket lokalproducerat med ett tydligt hållbarhetstänk men tillhandahåller även egenimporterade råvaror ifrån noga utvalda producenter vi känner. 

Vi räknar inte grammet på varje enkskild råvara. Hos oss är generositeten i fokus där rätterna är sammansatta med höga smaker, näringstäthet och garanti om god mättnadskänsla. Det är viktigt för oss.  

Med ambitionen om att alltid vara er självklara partner för matleveranser till er arbetsplats, välkomnar vi er att ansöka om att bli företagskund hos oss. 

Ni ansöker enklast genom att kontakta oss via länken nedan för sedan uppge era fullständiga faktureringsuppgifter inklusive leveransadress dit ni önskar att få maten levererad. Självklart är ni lika välkomna att hämta maten direkt ifrån restaurangen också!